Aktiviteter/utbud

På anläggningen

I källarplan finns en stor gemensam dam- respektive herrbastu. Ditt nyckelkort till lägenheten ger dig tillträde till bastun. Vissa av de större lägenheterna samt radhusen har dessutom en egen bastu i lägenheten.

För andelsägare finns i källarplan även ett pingisrum med ett regelriktigt bord. Ta med egna pingisrackets och pingisbollar. Bredvid pingisrummet finns ett gym, också det för andelsägare, med roddmaskin, löpband, motionscykel, all-round-system för muskelbyggnad samt hantlar och skivstång med olika vikter. Särskilt nyckelkort till pingisrummet och gymmet fås i receptionen på Sälens Högfjällshotell.

Inom området

Runt hörnet från anläggningen finns Sälens Högfjällshotells restauranger, nöjen, dans, spa och bio. Inom området finns även matbutik, Skistarshop med skiduthyrning, samlingsplats för skidskola och värmestuga. Det finns även möjlighet till utflykter med hundspann och snöskoter upp på fjället.

I direkt anslutning till anläggningen ligger pisterna och liftarna. Bara att spänna på skidorna och ut och åka! Vill du testa Lindvallens backar finns gratis transportliftar. Det finns även möjlighet att åka skidbuss mellan bland annat skidområdena Lindvallen – Högfjällshotellet – Tandådalen och Hundfjället.

I direkt anslutning till anläggningen finns även preparerade längdskidspår. Det finns 3, 5, 8 och 10 km spår. Markerade leder går även upp på fjället och ner genom dalen västerut, bort till Tandådalen.

Mittemot Sälens Högfjällshotell börjar Södra Kungsleden. Leden går uppför Östfjället till Östfjällsstugan som ligger vackert belägen vid en tjärn.

För ytterligare information, se www.hogis.se och www.skistar.com/sv/vara-skidorter/salen/

Säsongsavslutning