Covid-19 information

Titta in på nya hemsidan

P.g.a. pågående covid-19 pandemi är föreningens gemensamma bastu, gym och pingisrum stängda tillsvidare. Föreningen har inget bokningssystem för separata bokningar av dessa faciliteter eller praktisk möjlighet till extra städning och desinficering mellan användare.

I 11-husets trapphus är förbindelsedörren till Sälens Högfjällshotell stängd för passage.

Ta en smygtitt på nya sidan.


Arrow
Arrow
 

 
Välkommen till Brf Högfjället Sälen

Bostadsrättsföreningen Högfjället har ett unikt läge mitt i Sälenfjällen, Sveriges största skidområde.

Lägenheterna ligger i direkt anslutning till Sälens Högfjällshotell och har ett ski-in ski-out-läge då backar, liftar och längd skidspår börjar i direkt anslutning till anläggningen. Runt hörnet finns Sälens Högfjällshotellets restauranger, nöjen, dans, spa och bio. Inom området finns även matbutik, Skistarshop med skiduthyrning, samlingsplats för skidskola och värmestuga.

Bostadsrättsförening Högfjället består av cirka 90 nyrenoverade lägenheter – från enrumslägenheter till radhus. De flesta är delade i veckoandelar, så kallade “time share”. Föreningen har cirka 1 200 andelsägare.

Välkommen till Bostadsrättsförening Högfjället och den vackra fjällnatur som Sälenfjällen bjuder på året runt!

Andelsveckor till salu

Brf Högfjället består av cirka 90 lägenheter. Lägenheterna är nyrenoverade och av varierande storlek och planlösning.

Föreningen erbjuder fasta andelsveckor, vissa nu till salu.

Läs mer här

Efter snö kommer tö

Det händer mycket i Sälenfjällen året runt! Passa på att besöka fjällen och Bostadsrättsförening Högfjället även under sommaren och hösten. Vi lovar att det är en unik upplevelse! Förutom skidåkning på vintern finns under resten av året möjlighet till bland annat vandring, cykling och fiske. Kanske ligger det lite snö kvar i ravinen vid stora backen så ni kan testa pulkaåkning mitt i sommaren!

Nyrenoverade lägenheter

Brf Högfjällets lägenheter har genomgått en omfattande renovering. Bland annat har kök och badrum bytts ut och ytskikt förnyats. I samband med renoveringen har även en översyn av föreningens gemensamma lokaler och ytor genomförts.

Se bilder på föreningens olika lägenhetstyper

Här ser ni Facebook sidan Brf.högfjället extern hjälp har vi med denna.